Κυριακή 25 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΟΛΟ θα χρειαστεί να παίξει η Εθνική Σκακιστική Ομάδα της Ρωσίας (ήδη στο προηγούμενο ματς έχασε από τη «Μεικτή Κόσμου»), το Σεπτέμβρη στο Μονακό στο νέο ματς «Ρωσία - Υπόλοιπος Κόσμος».

ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ, αναβολές και κατ' επέκταση καθυστέρηση του νέου «ενοποιημένου» παγκόσμιου πρωταθλήματος που ακολουθεί, παρατηρούνται στα προγραμματισμένα ματς, ανάμεσα στον σημερινό παγκόσμιο πρωταθλητή Ρουσλάν Πονομαριόφ και τον πρώην Γκάρι Κασπάροβ, που επρόκειτο να γίνει στα μέσα Ιούνη στο Μπουένος Αϊρες, και σ' αυτό ανάμεσα στον Βλ. Κράμνικ και τον Π. Λέκο. Πιθανή ημερομηνία του πρώτου το Νοέμβρη, ενώ εκκρεμεί ακόμα η αντίστοιχη του δεύτερου ματς.

ΣΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ της Γερμανίας θα διεξαχθεί το παραδοσιακό Ανοικτό Διεθνές Τουρνουά που διοργανώνει ο τοπικός δήμος στις 31 Ιούλη με 10 Αυγούστου 2003. Παράλληλα, θα διεξαχθεί ισχυρό διεθνές τουρνουά διπλών συναντήσεων, μεταξύ των κορυφαίων Κράμνικ, Λέκο, Ανάν, Μπολογκάν και Ρατζιάμποβ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (31 Μάη ή 1 Ιούνη) και εκλογές στην Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (31 Μάη ή 7 Ιούνη). Η πρώτη θα γίνει Λ. Συγγρού 25, 4ος όροφος, με θέμα «Τροποποίηση κανονισμών της ΕΣΟ και εναρμόνισή τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3057/2002» και η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στην Πνευματική Στέγη Περιστερίου στην οδό Δημοσθένους, με βασικά θέματα, Οικονομικό, Αγωνιστικό και Διοικητικό Απολογισμό, τον αντίστοιχο Προγραμματισμό, Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και εκλογή εξελεγκτικής και εφορευτικής επιτροπής.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ