Κυριακή 21 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Νέα και Εκδηλώσεις

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΡ από τη Γεωργία (αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα) Νικολόζ Μαναγκάτζε είναι ο νικητής του Ανοικτού Τουρνουά της Αγίας Παρασκευής, στο οποίο συμμετείχαν εκατό σκακιστές και σκακίστριες.

Με δυο νίκες στους δυο τελευταίους γύρους, επί του Συμεωνίδη και του Βαλντέν, κατέκτησε την πρώτη θέση αήττητος με 6,5 βαθμ. Δεύτερος ο Κοφίδης με 6 βαθμ., τρίτος ο Συμεωνίδης σε ισοβαθμία με τους Κετσουριάνι, Μαρία Πετράκη (πρώτη γυναίκα), Ρίζο (πρώτος έφηβος) και Ηλιόπουλο (πρώτος χωρίς διεθνές ΕΛΟ), όλοι με 5,5 βαθμούς. Στις θέσεις 8-16 ήταν οι Βαλντέν, Ντάτσης, Μάκκα Εύη (πρώτη νεάνιδα), Παναγιωτακόπουλος, Ζυγούρης, Χαρλαμπίδι, Σβερκούνος, Γεωργιάδης και η σκακίστρια Παυλογιάννη, όλοι με 5 βαθμούς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι σκακιστικές εκδηλώσεις που άρχισαν στις 19 Σεπτέμβρη στο Κορωπί και θα ολοκληρωθούν στις 28 του μήνα. Χτες ο ΙΜ Τάκης Πανταβός έδωσε αγώνα Μπλάιντ - Σιμουλτανέ, αντιμετωπίζοντας 6 σκακιστές. Σήμερα Κυριακή και ώρα 11.00 η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων, Μαρία Κουβάτσου, θα δώσει αγώνα Σιμουλτανέ και θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 20 ισχυρούς σκακιστές της περιοχής των Μεσογείων. Επίσης θα γίνουν και αγώνες Μπλιτς 7 γύρων, με ξεχωριστούς νικητές για νέους και ενήλικες.

Αύριο Δευτέρα στις 7.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί -στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου- μοναδική θεατρική ζωντανή παρουσίαση παρτίδας σκάκι, σε γιγαντιαία σκακιέρα με παιδιά ντυμένα με ειδικές στολές και αναμένεται να αποτελέσει εξαιρετικό θέαμα, διδακτικό και ψυχαγωγικό για παιδιά και γονείς.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ