Κυριακή 19 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Σεπτέμβρη ξεκινάει το Μεικτό Νεανικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής, διοργανωτής του οποίου είναι η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

Το πρωτάθλημα θα διεξάγεται στις έδρες των σωματείων κάθε Κυριακή μέχρι τις 31.10.2004 και οι συνθέσεις θα είναι εξαμελείς, χωρίς τη συμμετοχή Κοινοτικών ή αλλοδαπών σκακιστών. Στην 1η σκακιέρα θα αγωνιστεί σκακιστής ή σκακίστρια κάτω των 18 χρόνων. Στην 2η κάτω των 16 χρ. Στην 3η κάτω των 14 χρ. Στην 4η κάτω των 12 χρ. Στην 5η σκακίστρια κάτω των 18 χρ. Στην 6η σκακίστρια κάτω των 14 χρόνων.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ των Ελλήνων σκακιστών και σκακιστριών στο 2ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Νέων 2004, που έγινε στο Κοζάν της Τουρκίας. Στα κορίτσια πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Ελληνίδα Μάκκα Ευανθία με 6 βαθμούς και απόδοση ΕΛΟ 2269. Στη 2η θέση ισοβάθμησε η Τουρκάλα Γιλντίζ Τσέμπρε με απόδοση ΕΛΟ 2259. Η Φωτεινή Παμπάλου κατέκτησε την 6η θέση με 3,5 βαθμούς.

Στα αγόρια 2ος ο Ελληνας Κουβάτσος Φίλιππος (1ος με καλύτερο συντελεστή ισοβαθμίας ο Τούρκος Εσέν Μπαρίς) με 5,5 βαθμούς και απόδοση ΕΛΟ 2214, ενώ την 5η θέση με 4,5 βαθμούς κατέκτησε ο Μιχαηλίδης Αναστάσιος.

ΝΙΚΗΤΗΣ στο 12ο Διεθνές τουρνουά «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση», σύμφωνα με τον συντελεστή ισοβαθμίας, ο γκραν-μετρ Γιάννης Νικολαΐδης με 7,5 βαθμούς. Με τους ίδιους βαθμούς ήταν άλλοι 4 νικητές: Μαναγκότζε Νικ., Καραγιάννης Θαν., Μαστροκούκος Γιωργ. και ο Ομποτσουκ Αντρέι. Ακολούθησαν με 7 βαθμούς οι GM Στρ. Γρίβας, Γκουσίκοβ Υ., Σιγάλας Φρ., Κοτρώτσος Βασ., Σιαμίδης Δημ., Γεωργίου Κωστ., Μάκκα Ευανθία, Συμεωνίδης Γιάννης και Κάγκας Κώστας.

Διευκρίνιση: Σύμφωνα με την προκήρυξη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον πρόεδρο του ΟΦΟΝ, δεν υπήρχε παράβολο συμμετοχής. Γι' αυτό εγώ το σημείωσα στα ΘΕΤΙΚΑ..! Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχε παράβολο 30 ευρώ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ