Κυριακή 15 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 και την Πέμπτη 19 Οκτώβρη θα διεξαχθεί στο Porto Hydra Hotel στην Ερμιόνη το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Σκακιού με τη συμμετοχή όλων των πανεπιστημίων και ιδρυμάτων της χώρας. Κάθε ίδρυμα μπορεί να συμμετέχει με έξι φοιτητές, εκ των οποίων μια φοιτήτρια. Το σύστημα αγώνων θα είναι Ελβετικό 7 γύρων και οι 4 καλύτεροι στο ατομικό (από κάθε Πανεπιστήμιο, θα αποτελέσουν τη βαθμολογία του ομαδικού).

Εκτός από την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και το ΕΛΟ, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους: α) Δήλωση συμμετοχής του Ιδρύματος, β) Βεβαίωση σπουδών, γ) Ιατρική βεβαίωση, δ) Αστυνομική ταυτότητα, ε) Φοιτητική ταυτότητα - Πάσο.

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του «Ρ» και φίλος της στήλης Κεσόγλου Κώστας μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του σε διαγωνισμό της ρωσικής σκακιστικής εφημερίδας «Σαχ ματνάγια νεντέλια», η οποία τον εβράβευσε, μας λέει: «Οταν σημειώνω επιτυχίες στο σκάκι, θεωρώ χρέος μου να ενημερώνω τη θαυμάσια σκακιστική στήλη του "Ριζοσπάστη"».

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για την προβολή του «Ρ». Με την πρώτη ευκαιρία θα δημοσιεύσουμε την παρτίδα και το πρόβλημα που μας έστειλες.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ