Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, με απόφαση του ΔΣ αναστέλλει τη διεξαγωγή όλων των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων για το 2007 και ζητάει από τη ΓΓ Αθλητισμού, να επανεξετάσει το ύψος της ετήσιας τακτικής οικονομικής επιχορήγησης προς το σκάκι, το οποίο - υπενθυμίζουμε - έχει μειωθεί κατά 30% από τις αντίστοιχες επιχορηγήσεις του 2003.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, αναφέρει η ΕΣΟ και η αναστολή των Διασυλλογικών - μετά τις περικοπές του αγωνιστικού και προπονητικού της προγράμματος - πρωταθλημάτων για το 2007, αποτελεί το πρώτο βήμα αντίδρασης της Ομοσπονδίας.

ΑΡΧΙΣΕ ΧΤΕΣ και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή το «Κύπελλο Κρητικής Φιλίας» στο φοιτητικό κέντρο του Πανεπιστημίου Κρήτης (Βούτες Ηρακλείου). Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οκταμελείς, με υποχρεωτική συμμετοχή μίας σκακίστριας μέχρι 18 χρόνων και δύο εφήβων μέχρι 14 χρόνων. Για κάθε πληροφορία στο e-mail: stefanatos@hol.gr

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ σκακιστική εκδήλωση έγινε στην Κρήτη με διοργανωτή τον Σκακιστικό Ομιλο Ηρακλείου. Στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, επί (41) σαράντα μία ημέρες παίχτηκαν περισσότερες από 7.200 παρτίδες χωρίς καμία διακοπή κι αυτό αποτελεί παγκόσμιο γεγονός και ρεκόρ συνεχούς παιξίματος, ένα γεγονός, που κατά τη γνώμη μας, πρέπει να αξίζει να καταχωρηθεί στο βιβλίο «Γκίνες»!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ της σκακιστικής στήλης που επικοινωνούν μαζί μας με επιστολές, fax και τηλεφωνικά, μπορούν στο εξής να επικοινωνούν και μέσω διαδικτύου στο («Ρ» Δ.Ρ. ΣΚΑΚΙ), e-mail: rdrchess@yahoo.gr



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ