Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ του «Ακρόπολις 2007»: Μετά την πρωτιά - από ελληνικής πλευράς - του Δημήτρη Μαστροβασίλη και τη 4η θέση στη γενική κατάταξη, ακολούθησαν με 6,5 β. 5. Μαλαχάτκο Βαντίμ (Βέλγιο 2596), 6ος ο Χριστόδουλος Μπανίκας (2567 και 2ος Ελληνας) και 7ος ο Μολδαβός Σβετούσκιν Ντμίτρι (2618).

Να υπογραμμίσουμε την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού Γιάννη Παπαδόπουλου, καθώς και την απόκτηση του τίτλου του Διεθνούς μετρ, σημειώνοντας 5,5 βαθμούς στους 9 αγώνες και την 21η θέση σε 82 συμμετοχές. Η νόρμα που απέκτησε ο Παπαδόπουλος ήταν η 3η!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ο Ινδός GM και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Βισβανάθαν Ανάντ, απέδειξε ότι είναι ο περισσότερο γρήγορος σκακιστής στον κόσμο. Στα φετινά Μάιντς Τούρναμεντς (Πρωταθλήματα Γρήγορου και Τυχαίας Τοποθέτησης των κομματιών), νικητές αναδείχτηκαν ο Ανάντ και ο Αρμένιος GM Λεβόν Αρονιάν. συμμετείχαν επίσης και οι Ετιέν Μπακρό και Ρουστάμ Καζιμτζάνοβ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ την περασμένη Πέμπτη το Διεθνές Τουρνουά «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση» με τη συμμετοχή 339 σκακιστών και σκακιστριών από την Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες.

Πριν την έναρξη των αγώνων που έγιναν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια, ο δήμαρχος της πόλης Στέλιος Μπενετάτος, η πρόεδρος του ΟΦΟ Νίκαιας κ. Γιαμπιτζάκη και ο αντιπρόεδρος του Φυσιολατρικού Νίκαιας κ. Αγγελάκης, χαιρέτισαν τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκαν καλύτερο προγραμματισμό, αφού κάθε χρόνο αυξάνονται σημαντικά οι συμμετοχές.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ