Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ του «Ριζοσπάστη» υπηρετεί 23 1/2 χρόνια την ανάπτυξη του αθλήματος και προβάλλει ανελλιπώς τους πρωτοβάθμιους σκακιστικούς φορείς, αλλά και εκατοντάδες αθλητές και Σκακιστικούς Συλλόγους.

Αναρτήστε και εσείς στους πίνακες ανακοινώσεων των Σκ. Συλλόγων σας, τη σκακιστική στήλη και του «Ριζοσπάστη», διαδώστε την εφημερίδα μας σε μια αμοιβαία προσπάθεια αλληλεγγύης και προβολής. Επισκεφθείτε μέσω διαδικτύου τη σκ. στήλη του «Ρ» (www.rizospastis.gr) και στείλετε στο e-mail: rdrchess@yahoo.gr ειδήσεις, παρτίδες φωτ. και κάθε εκδήλωση που έχει σχέση με το σκάκι.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ και περισσότερη δραστηριότητα αποφάσισε η νέα Τεχνική Επιτροπή του Αθλητικού Συλλόγου Αιγυπτιωτών (Γ΄ Σεπτεμβρίου 56, 1ος όροφος, τηλ. 210-8213.038) για το Σκακιστικό Τμήμα, με την επανέναρξη των προπονήσεων κάθε Παρασκευή 19.00 με 21.00 με τον ΙΜ Ηλία Κουρκουνάκη και τη λειτουργία του Σκακιστικού Τμήματος σχεδόν σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα, οι σκακιστές - στριες ου ΑΣΑΕ - και όχι μόνο - θα μπορούν να αθληθούν πνευματικά κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (παράλληλα με τις προπονήσεις του ΟΜ Γιώργου Περιφάνη σε εφήβους και αρχάριους) και ώρες 18.00 έως 22.00. Επίσης, κάθε Κυριακή πρωί 10.00 έως 15.00, όταν υπάρχουν Διασυλλογικοί αγώνες.

ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ πριν από την ονομαστική του εορτή «έφυγε» ο παιδίατρος Νίκος Στρόφαλης, ο Γιατρός όλων, ο Λειτουργός και Ανθρωπος, πράος, ευγενής και παράλληλα δραστήριος. Ηταν επίτιμος πρόεδρος της ΕΣΟ, ιδρυτής Σκακιστικών Συλλόγων και ο 1ος Πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ. Η στήλη μας και ο σκακιστικός κόσμος στέλνει στην οικογένειά του τα πιο θερμά συλλυπητήρια.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ