Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ διοργάνωση των δραστήριων και συνεργαζόμενων ΣΟ Παγκρατίου - ΣΜΑΟ Καισαριανής έγινε στο εντευκτήριό τους (Ζηνοδότου 22, Παγκράτι), αυτή τη φορά αφιερωμένη στους μαθητές.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που λάβαμε, στους αγώνες έλαβαν μέρος 50 μαθητές και μαθήτριες, όχι μόνο από τις περιοχές των διοργανωτών, αλλά και από την Αθήνα, τα Πατήσια, τη Νέα Φιλαδέλφεια, το Γαλάτσι και από την Ηλιούπολη.

Νικητές του 1ου Ομίλου (μαθητές-τριες Α΄ και Δ΄ Δημοτικού) ήταν: 1. Τσαματσούλης Χρίστος (Γ΄ Δημ.) 5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Στις θέσεις 2.-4. Καλογριδάκης Θοδ., Κόρδας Θ. και Φαραντούρη Μαρία από 4 βαθμούς. Στο 2ο όμιλο νικητές ήταν (μαθητές-τριες Ε΄ Δημοτικού έως Γ΄ Γυμνασίου) οι Κανέλλος Δημήτρης 5 βαθμούς στους 5 αγώνες, 2. Λαβίδας Γ., 4,5 β., 3. Ξύγκης Μιχ. 4 β. και Θεοδοσίου Γιαν. 3,5 β. Διευθυντής αγώνων και διαιτητές ήταν ο ΙΜ Σπύρος Ιλαντζής, Σπ. Μανδραβέλλος και η Ελπίδα Φωτιάδου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το σκακιστικό περιοδικό «Ελληνικό Σκάκι» (Νο 17-18 της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας) και περιλαμβάνει: Ελληνικά Νέα, παρουσίαση των τελικών του Κυπέλλου Ελλάδας των Ατομικών Πρωταθλημάτων Ανδρών - Γυναικών, αλλά και Διεθνή Νέα για το ματς Τοπάλοβ - Κράμνικ για το Διεθνές Βάικ ααν Ζέε της Ολλανδίας κ.ά.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ και τις σκακίστριες της περιοχής του Πύργου (ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ SEA») που επιθυμούν να απολαύσουν ζωντανές παρτίδες, σήμερα ολοκληρώνεται το Ανοικτό Τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Πύργου. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στον κ. Γιώργο Τουμπέκη στο 6936363838.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ