Κυριακή 10 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΕΝΟΨΕΙτου επαναληπτικού ματς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το φθινόπωρο μεταξύ του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του Ινδού GM Βισβ. Ανάντ και του πρώην πρωταθλητή, του Ρώσου GM Βλαντ. Κράμνικ, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των ΣΟ Παγκρατίου και ΣΜΑΟ Καισαριανής www.athenschess.gr - η 9η και 10η παρτίδα του προηγούμενου ματς, αναλυμένη στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής στήλης «Ανάλυση του Μήνα».

Επίσης, το Σεπτέμβρη, στο εντευκτήριο της οδού Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι, θα πραγματοποιηθεί και σχετική διάλεξη για το επικείμενό ματς, ενώ για τον Οκτώβρη σχεδιάζεται «ζωντανή» ανάλυση, τουλάχιστον μιας παρτίδας, με Διαδικτυακή σύνδεση!

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ διαιτητής και πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας Οδυσσέας Βαζελάκης, μας ενημερώνει για την αλλαγή διεύθυνσης του εντευκτηρίου του ΣΟΝ Φιλαδέλφειας. Ο νέος χώρος πλέον - τον οποίον παραχώρησε ο Δήμος με την υπ' αριθμόν 132/08 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16.6.2008 - βρίσκεται στην πλατεία Κολοκοτρώνη 12 - 15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος και Μανδηλαρά) ΤΚ 143 43 Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ Ο.Μ. Χρήστος Γκορίτσας, στα πλαίσια των ποικίλων εκδηλώσεων του Κώος Α.Ο. «Φιλίνος» και του Δήμου της Κω, έδωσε την Κυριακή 27 Ιούλη αγώνα «Σιμουλτανέ», αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 30 νεαρούς σκακιστές και σκακίστριες. Ενα ακόμα ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ όπως τα περισσότερα του Αιγαίου!

Σημαντική η προσφορά του Κώος Α.Ο. «Φιλίνος» προς τους νέους με σκάκι, ποδόσφαιρο γυναικών, στίβο, μπάσκετ!



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ