Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί

ΓΚΑΖΙΕΣ
ΓΚΑΖΙΕΣ

Με υπηρεσία κατ' οίκον παράδοσης και παραγγελία μέσω e-mail, δελεάζει τους πιθανούς αγοραστές το Daewoo Matiz, προκαλώντας μάλιστα και με την καθόλου ευκαταφρόνητη έκπτωση των 80.000 δρχ. Ετσι πληκτρολογώντας το www.matiz.gr μπορεί κάποιος να επιλέξει το μοντέλο, το χρώμα, τα αξεσουάρ, ακόμα και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα και το μόνο που απομένει είναι να επικοινωνήσει μαζί του ο υπάλληλος της Daellas για την επαλήθευση των στοιχείων. Η παραλαβή γίνεται στο σπίτι, με τον αγοραστή να έχει επωφεληθεί σε χρόνο, κόπο, μετακίνηση, αλλά και τα 80 χιλιάρικα της έκπτωσης, (η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου)

***

Με εγγύηση 2 χρόνων καλύπτει πλέον όλα τα αυτοκίνητά του ο όμιλος Fiat. Η παράταση του χρόνου έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτέμβρη και αφορά όλα τα μοντέλα Fiat, Lancia, Alfa Romeo και όλο το δίκτυο υποστήριξης, καλύπτοντας και τους επόμενους ιδιοκτήτες ακόμα και τις εταιρίες. Η Fiat έχει ανακοινώσει επίσης την πρόθεσή της να συμπεριλάβει στο δεύτερο χρόνο της εγγύησης και υπηρεσίες αυτοκίνησης όπως η οδική βοήθεια που ισχύει ακόμα και για σκασμένο λάστιχο ή για την αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης μέχρι και για 3 ημέρες.

***

O ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 (BMW, DaimlerChrysler, Fiat [Ferrari], Ford [Jaguar] και Renault), συμφώνησαν στη δημιουργία ενός νέου πρωταθλήματος μονοθεσίων, που θα ονομάζεται GPWC HOLDING B.V Η υλοποίηση αυτού του σχεδίου θα ξεκινήσει το αργότερο το 2008, οπότε λήγει η υποχρεωτική συμμετοχή των κατασκευαστών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Πρώτος πρόεδρος της οργάνωσης αυτής θα είναι ο Paolo Cantarella, διευθύνων σύμβουλος της Fiat. Οι κατασκευαστές συναντήθηκαν με τους υπευθύνους των ομάδων της Formula 1 και τους κάλεσαν να συμμετάσχουν στο Νέο Πρωτάθλημα. Με τα εγκαίνια του Νέου Πρωταθλήματος, θα τερματίσουν τη συμμετοχή τους στη Formula 1. Η απόφαση αυτή αποσκοπεί στην καλύτερη κατανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, την προώθηση των αγώνων, τη διαφήμιση στα σιρκουί, την προβολή μέσω του Διαδικτύου κλπ. Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να βελτιωθούν τα οικονομικά οφέλη των ομάδων και διασφαλίζεται απόλυτη οικονομική διαφάνεια.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ