Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΠΑΜΕ - ΔΗΜΟΣΙΟ: Συγκέντρωση στις 12.30 το μεσημέρι στην Ομόνοια οργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο, στις 26 Νοέμβρη, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας (12 έως τη λήξη του ωραρίου) των εργαζομένων στο Δημόσιο για το ζήτημα του Ταμείου Πρόνοιας που αδυνατεί να καταβάλλει το εφάπαξ.

ΤΑΜΕΙΑ: Συνεχίζονται σήμερα με 24ωρη απεργία οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία (εκτός του ΙΚΑ), λόγω της επιδείνωσης των οικονομικών προβλημάτων, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ενοποίησης που προβλέπει η αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Δίωρη στάση εργασίας (12.30-14.30) και συγκέντρωση στη Βουλή πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Ασφαλιστική ενάντια στην πώλησή της. Ενώ συνεχίζουν με νέα δίωρη (10-12) αύριο και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΑΤΕ στην Πανεπιστημίου.

«ΑΛΤΕΚ»: Οι εργαζόμενοι στον Ομιλο της «Altec» προχωρούν, αύριο Πέμπτη 13/11, σε απεργία και συγκέντρωση στις 9 π.μ., στο υπουργείο Απασχόλησης. Ακόμα, στις 19/11, θα κάνουν συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου θα εκδικαστεί η αίτηση πτώχευσης που έχει καταθέσει η «Altec Telecom».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ