Τρίτη 18 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΕΣΕΝ: Συνέντευξη Τύπου με θέμα την επικινδυνότητα της κτιριακής υποδομής του ετοιμόρροπου ΚΕΣΕΝ, τα προβλήματα στη Ναυτική Εκπαίδευση και Μετεκπαίδευση και την επίδρασή τους στην απασχόληση θα δώσουν αύριο, Τετάρτη, η διοίκηση της ΠΕΜΕΝ και η Συντονιστική Επιτροπή του ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών. Η συνέντευξη θα δοθεί στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του ΚΕΣΕΝ, Φλέμινγκ 43, Ρέντης.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Τετράωρη στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζόμενους στον Οργανισμό και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Απεργούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου στον ΟΔΙΕ διεκδικώντας οικονομικά αιτήματα.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: 24ωρη απεργία στις 20 του Νοέμβρη θα κάνουν οι εργαζόμενοι στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας που θέλει, στο όνομα της κρίσης, να κάνει περίπου 200 απολύσεις.

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ: Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρούν την ερχόμενη Παρασκευή στις 11 π.μ. τα σωματεία των γεωτεχνικών. Οπως τονίζουν σε κοινή ανακοίνωση, «η συνεχιζόμενη επιστημονική και επαγγελματική απαξίωση και αποξένωση από τα επιστημονικά και γνωστικά μας αντικείμενα και η οικονομική μας υποβάθμιση επιβάλλουν μια οργανωμένη και μαζική πανγεωτεχνική αντίδραση για την ουσιαστική αντιμετώπισή τους».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ