Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ: Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης και αντιπροσώπων για ΕΚΑ και Ομοσπονδία πραγματοποιεί, από την Παρασκευή 21 μέχρι και τη Δευτέρα 24 Νοέμβρη, το Συνδικάτο Καθαριστριών Ν. Αττικής και Περιχώρων. Οι καθαρίστριες μπορούν να ψηφίζουν στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας την Παρασκευή από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10 έως τις 4 μ.μ. και τη Δευτέρα από τις 2 μέχρι τις 7 μ.μ.

ΚΕΑΤ: Συμβολικό κλείσιμο της Θησέως πραγματοποιούν σήμερα, στις 2.30 μ.μ, οι εργαζόμενοι και οι γονείς των μαθητών του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε κατάληψη της σχολής, διεκδικώντας άμεση κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό των αναγκών λειτουργίας του ΚΕΑΤ, λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν αναβαθμισμένη Ειδική Αγωγή και Πρόνοια. Εργαζόμενοι και γονείς θα συμμετέχουν και στην αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας φορέων για την Ειδική Αγωγή στο υπουργείο Παιδείας, στις 11 π.μ., ενώ στις 7 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη φορέων στο αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων διεκδικώντας επίλυση των οξυμένων προβλημάτων τους.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»: Στάση εργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», διαμαρτυρόμενοι για την τεράστια έλλειψη προσωπικού, καθώς κενές είναι 677 θέσεις σε σύνολο 1.224 υπηρετούντων.

ΜΕΤΡΟ: Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο Μετρό, διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2008.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Τη Γενική Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση πραγματοποιεί το Σάββατο, 22 Νοέμβρη, στις 10 το πρωί, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας, στα γραφεία του Συνδέσμου στο ΕΚΑ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ