Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΤΕ: Τρίωρη παναττική στάση εργασίας (9 π.μ. - 12 το μεσημέρι), έχει κηρύξει για σήμερα η ΟΜΕ ΟΤΕ. Στο πλαίσιο της στάσης, θα γίνει συγκέντρωση στις 10 το πρωί, έξω από το ξενοδοχείο «Κάραβελ», όπου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ, προκειμένου να εκχωρηθεί ο έλεγχος του Οργανισμού στην «Ντόιτσε Τέλεκομ» και να προσαρμοστεί το καταστατικό στους αντεργατικούς σχεδιασμούς, που θα έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα πιο άθλιες συνθήκες εργασίας, παραπέρα μείωση του προσωπικού.

ING: Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις με νέα στάση εργασίας (8 π.μ. - 10 π.μ.) οι εργαζόμενοι στην ασφαλιστική εταιρεία «ING», απαιτώντας την ανάκληση δύο απολύσεων που έκανε στο πλαίσιο των σχεδίων της για πάνω από 75 απολύσεις, συνολικά, επικαλούμενη μείωση των κερδών της. Οι εργαζόμενοι θα κάνουν συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λ. Συγγρού.

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ: Να πάρουν μαζικά μέρος στη γενική συνέλευση του σωματείου με κύριο θέμα τις απολύσεις, καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής. Η γενική συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2009 και ώρα 6.30 το απόγευμα στα γραφεία του Σωματείου (πλατεία Μητροπόλεως 10).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ