Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΗ «ΑΘΗΝΑ»: Παρέμβαση για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που χρωστά η εργοδοσία και φτάνουν μέχρι και τους επτά μήνες έκανε χτες στη διοίκηση της γενικής κλινικής «Αθηνά» το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών - Εργαστηρίων - Γηροκομείων - Οίκων Ευγηρίας - Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων. Πρόσφατα η εργοδοσία ανέθεσε την καθαριότητα σε εργολάβο.

«S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ»: Στην απόλυση πέντε εργαζομένων θα προχωρήσει σύμφωνα με καταγγελίες η διοίκηση «S&B BIOΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ», επικαλούμενη την οικονομική κρίση. Το επιχειρησιακό σωματείο σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι τα τελευταία χρόνια η αύξηση των κερδών της S&B άγγιξε το 150% ενώ τέσσερις εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε «ατυχήματα».

ΠΑΜΕ: Ευχαριστήριο μήνυμα για την πρόσκλησή της στην Πανευρωπαϊκή Συνδικαλιστική Συνδιάσκεψη που έγινε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, με θέμα την οικονομική κρίση, απέστειλε στο ΠΑΜΕ η Ομοσπονδία Συνδικάτων Λευκορωσίας, η οποία δεν κατάφερε να παραβρεθεί. Στο μήνυμα σημειώνει μεταξύ άλλων: «Πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ συνδικάτων και εργαζομένων της Ευρώπης είναι απαραίτητη για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης μας. Εκ μέρους των εργαζομένων της Λευκορωσίας ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες της συνδιάσκεψης οι εργασίες τους να είναι καρποφόρες και εποικοδομητικές, επιτυγχάνοντας το σημαντικό ρόλο αυτής της πρωτοβουλίας».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ