Σάββατο 21 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 24 Νοέμβρη

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

THYSSEN: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες και η 48ωρη απεργία των εργαζομένων της «THYSSEN KRUPP ELEVATOR» που απαιτούν την επαναπρόσληψη τριών απολυμένων συναδέλφων τους και την τήρηση των προβλεπόμενων θέσεων εργασίας στα κινητά συνεργεία.

ΜΕΤΑΛΛΟ: Να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα κάνει μεθαύριο Δευτέρα, στις 4 μ.μ., έξω από το υπουργείο Εργασίας, καλεί τους εργάτες το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας. Το συνδικάτο, μεταξύ άλλων, διεκδικεί: Εκτακτο βοήθημα στους ανέργους 1.500 ευρώ, να καταβληθούν τα δεδουλευμένα που χρωστά η εργοδοσία σε μια σειρά κλάδους, να σταματήσουν οι απολύσεις κλπ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: Την ετήσια γενική του συνέλευση πραγματοποιεί το Συνδικάτο Καθαριστών - Καθαριστριών Αττικής και Περιχώρων την ερχόμενη Κυριακή, 29/11, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα λογιστών (Κάνιγγος 27). Στη συνέλευση θα συζητηθεί ο απολογισμός και ο προγραμματισμός της δράσης του συνδικάτου.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων την Κυριακή 29 Νοέμβρη, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Την ανακοίνωση της Ενωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαντουδίου και περιχώρων Εύβοιας με την οποία ζητά να στελεχωθεί το υποκατάστημα ΙΚΑ Μαντουδίου με τις ειδικότητες οφθαλμίατρου, ορθοπεδικού και παιδιάτρου, κατέθεσαν, προχτές στη Βουλή, με αναφορά τους οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος και Νίκος Παπακωνσταντίνου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ