Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ: Δεν πέρασαν οι προσπάθειες των συμβιβασμένων δυνάμεων να πλήξουν το ΠΑΜΕ στο ΕΚ Βόλου. Στις εκλογές που έγιναν για τη νέα διοίκηση και ψήφισαν 120 αντιπρόσωποι, η ΔΑΣ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) πήρε 22 ψήφους και 4 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο, όσες είχε από το προηγούμενο Συνέδριο. Η ΠΑΣΚΕ έλαβε 52 ψήφους και 9 έδρες στο ΔΣ (από 8), η ΔΑΚΕ 34 ψήφους και 6 έδρες, η ΑΤΕ 6 ψήφους και 1 έδρα (από 2), η ΑΣΚΕ 5 ψήφους και 1 έδρα, ενώ μία ψήφο πήρε η «Εργατική Αυτοδυναμία».

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ»: Με τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 9 Δεκέμβρη και 24ωρη απεργία στις 12 Δεκέμβρη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία» απαιτώντας την ανάκληση των 16 απολύσεων που αποφάσισε η εργοδοσία, καταργώντας τέσσερα τμήματα που υποστηρίζουν την παραγωγή.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο και πορεία διοργανώνουν την Τετάρτη 9/12 στις 10.30 το πρωί το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Συντονιστικό της ΣΕΑ (ΤΕΒΕ, ΟΤΑ, Δημόσιο). Οι διοργανωτές καλούν τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση για να καταδικάσουν τα αντεργατικά, αντισυνταξιουχικά μέτρα κυβέρνησης και ΕΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ