Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τη συμπαράστασή της στους συμβασιούχους εργαζόμενους του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) της Φυλής εκφράζει η Δημοτική Αρχή Νίκαιας και δηλώνει ότι η μονιμοποίηση των 200 συμβασιούχων αποτελεί αναγκαίο αίτημα. Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Νίκαιας κάνει έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν τα απορρίμματα στους κάδους, αφού η αποκομιδή τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί ο ΧΥΤΑ έχει κλείσει επ' αόριστον, λόγω των κινητοποιήσεων.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους και εξόρμηση στη λαϊκή αγορά έκαναν οι εργαζόμενοι στο Δήμο, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για: έγκαιρη καταβολή των μισθών και των ασφαλιστικών τους εισφορών, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους κλπ.

ΕΚΑΒ: Τετράωρη στάση εργασίας (9.30 π.μ - 1.30 μ.μ) και γενική συνέλευση πραγματοποιούν τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, διεκδικώντας μεταξύ άλλων την καταβολή δεδουλευμένων Οκτώβρη - Νοέμβρη 2009, αλλαγή του τρόπου καταβολής των υπερωριών, επίδομα αγοράς στολής, προσλήψεις, αναπροσαρμογή του επιδόματος ετοιμότητας, συμμετοχή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του ΕΚΑΒ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ