Πέμπτη 18 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Πορεία στους δρόμους της πόλης έκαναν προχτές οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του δήμου, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία τους, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Η δημοτική αρχή (ΝΔ) ανακοίνωσε πως την επομένη της λήξης των συμβάσεων, στα τέλη Φλεβάρη, οι συμβασιούχοι θα απολυθούν.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου, οι οποίοι παραμένουν σε κατάσταση ομηρίας, αφού στο τέλος του επόμενου χρόνου η επιχείρηση θα κλείσει και η δημοτική αρχή (ΝΔ) δεν τους έχει μεταφέρει στα ΝΠΔΔ του δήμου. Διοίκηση του δήμου και αντιπολίτευση (ΠΑΣΟΚ) υποκριτικά ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο. Ο εκπρόσωπος της «Δημοτικής Ενότητας», Μπάμπης Ζιώγας, κάλεσε τους εργαζόμενους να αγωνιστούν και το δίκιο τους θα το βρουν μόνο στους δρόμους του αγώνα. Στη γενική συνέλευση τονίστηκε η ευθύνη των πολιτικών των κυβερνήσεων που τους έχουν μετατρέψει σε ομήρους.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Συγκέντρωση στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους και στη συνέχεια πορεία στο υπουργείο Οικονομίας και τη Βουλή, πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι του υπουργείου Οικονομίας στο πλαίσιο των απεργιακών τους κινητοποιήσεων. Η απεργία των εργαζομένων συνεχίζεται σήμερα και αύριο Παρασκευή.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Τους διοικητικές και υποδιοικητές στις Υγειονομικές Περιφέρειες διόρισε, μετά και την έγκριση από τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ