Παρασκευή 5 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«WIND»: Συγκέντρωση πραγματοποίησαν και χτες οι εργαζόμενοι στη WIND αντιδρώντας στις απολύσεις δύο συναδέλφων τους που έκανε η εργοδοσία την περασμένη Παρασκευή, με το επιχείρημα ότι οι εργαζόμενοι ήταν ανεπαρκείς. Η πραγματικότητα είναι ότι οι δύο απολύσεις αποτελούν συνέχεια του σχεδίου συρρίκνωσης του προσωπικού, στο οποίο ήταν ενταγμένο και το πρόσφατο πρόγραμμα δήθεν «εθελούσιας εξόδου». Σε συνέχεια της προχτεσινής κινητοποίησής τους, συγκεντρώθηκαν χθες και έξω από το κτίριο της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Σήμερα, Πέμπτη αρχίζουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων Αθήνας. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά και μέχρι τις 12 Μάρτη στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ος όροφος).

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ: Στις 9 Μάρτη αρχίζουν οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής οι οποίες και θα ολοκληρωθούν στις 18 Μάρτη. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, Ομόνοια), ενώ κάλπη θα στηθεί και σε μεγάλους εργασιακούς χώρους τις μέρες των εκλογών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ