Τετάρτη 9 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΕΚΚΑ»: Tρίωρη στάση εργασίας (12 μ. - 3 μ.μ) και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) σύμφωνα με απόφαση του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων.

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας έκαναν χτες, μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, οι απλήρωτοι έως 6 μήνες οικοδόμοι του έργου κατασκευής Ογκολογικού Νοσοκομείου που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Το υπουργείο αρκέστηκε να ορίσει τριμερή συνάντηση.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ»: Σε συμβολικό αποκλεισμό του κεντρικού κτιρίου της Εμπορικής Τράπεζας στη Σοφοκλέους και στη συνέχεια της εισόδου των γραφείων της στην Κοραή πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι συνταξιούχοι της τράπεζας, με αίτημα να σταματήσουν οι περικοπές που έχει κάνει η διοίκηση της τράπεζας και αφορούν στην καταβολή ποσών προς τους συνταξιούχους, ως μέρος της σύνταξής τους. Oι περικοπές είναι αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης της τράπεζας και ξεκίνησε από τότε που η πλειοψηφία των μετοχών πέρασε στα χέρια της γαλλικής τράπεζας «Credit Agricole». Οι συνταξιούχοι απαίτησαν και ορίστηκε συνάντηση με τη διοίκηση της τράπεζας, μεθαύριο Παρασκευή.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: Τρίωρη στάση εργασίας αποφάσισε για μεθαύριο το πρωί ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» αντιδρώντας στην υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών από την δημοτική αρχή Μενιδίου.

«ΕΛΛΗΝΟΤΥΠΙΚΗ ΑΒΕΕ»: Σε στάση εργασίας 7 π.μ. - 9 π.μ. προχωρούν οι εργαζόμενοι σήμερα με απόφαση της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη της εργαζόμενης Λουκίας Στουραΐτη που απολύθηκε μετά από τη συμμετοχή της σε απεργία και την εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης για όλες τις ειδικότητες.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ