Σάββατο 26 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 29 ΙΟΥΝΗ 2010

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ»: Τη συμμετοχή τους με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ, στην απεργία στις 29 Ιούνη, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της «COCA - COLA 3E», στο εργοστάσιο του Αιγίου, κατά τη χτεσινή Γενική τους Συνέλευση, εξουσιοδοτώντας ταυτόχρονα του ΔΣ του Σωματείου εργαζόμενων να προχωρήσει σε παραπέρα αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ενάντια στις αντεργατικές μεθοδεύσεις της εργοδοσίας. Η διοίκηση φέρεται να σχεδιάζει την απόλυση 7 εποχικών υπαλλήλων, ενώ οι εργαζόμενοι απαιτούν ταυτόχρονα τη διακοπή των υπερωριών στο εργοστάσιο. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο ζήτημα της υπογραφής εργοστασιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Σε επίσχεση εργασίας από τις 14 Ιουνίου βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην τεχνική εταιρεία ΤΕΧΝΕΡΓΑ ΑΕ (Ελ. Τσιάμπρας), διεκδικώντας τις δεδουλευμένες τους αποδοχές, έργα Αεροδρομίου Ελευσίνας και ΕΥΔΑΠ.

ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΒΩΒΟΥ»: Πέντε μήνες απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία της μεγαλοκατασκευαστικής εταιρείας «Βωβού» στο Χαλάνδρι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ