Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Σε μαζική, αποφασιστική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 19 του Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., καλεί τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων στα «ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β Αθήνα).

ΚΩΣ: Να οριστεί άμεσα τριμερής συνάντηση απαιτούν με επιστολή τους προς τον υφυπουργό Εργασίας το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω, για τις εξελίξεις στο ξενοδοχείο της πολυεθνικής «CLUB MED» στην Κω, όπου η εργοδοσία επιχειρεί την απόλυση όλων των εργαζομένων. Οπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στην επιστολή τους προς το υπουργείο Εργασίας, «έχετε την απόλυτη πολιτική ευθύνη για την εξέλιξη της ζωής των εργαζομένων στην ξενοδοχειακή μονάδα της Κεφάλου».

ΕΡΚΑΤ: Μετά την ανάκληση των απολύσεων που επιχειρήθηκε να γίνουν και την καταβολή των απλήρωτων εδώ και μήνες δεδουλευμένων σε όλους, προχτές οι εργαζόμενοι της κατασκευαστικής ΕΡΚΑΤ στο έργο του Ογκολογικού Νοσοκομείου στο Κορωπί πέτυχαν να επιστρέψουν και στην εργασία τους. Συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο Οικοδόμων και την Επιτροπή Αγώνα Κορωπίου οι εργάτες μένουν σε αγωνιστική επιφυλακή ενάντια στην εργοδοτική επιθετικότητα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ