Σάββατο 19 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΕΗ: Κατάληψη στο δημαρχείο της Κοζάνης πραγματοποίησαν από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που οργανώνει το σωματείο «Σπάρτακος» με αιτήματα την πραγματοποίηση προσλήψεων προσωπικού και την κατασκευή νέων μονάδων από τη ΔΕΗ.

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι της ΕΛΛΕΝΙΤ στη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων τους από την εργοδοσία.

ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: Με ανακοίνωσή της καλεί τους ηλεκτροτεχνίτες στους εργολάβους της ΔΕΗ σε σύσκεψη την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του συνδικάτου (ΕΚΑ, Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη, 2ος όροφος).

ΣΥΣΚΕΨΗ όλων των συνταξιουχικών σωματείων Μακεδονίας - Θράκης, διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, τη Δευτέρα 21 Μάρτη στις 11 το πρωί στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Στην σύσκεψη θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα, 23 Μάρτη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στην εργολαβική εταιρεία «ΟΙΚΟΜΕΤ» που απασχολούνται στο έργο καθαρισμού του ΗΣΑΠ καθώς η εργοδοσία, τους έχει απλήρωτους εδώ και δύο μήνες. Σε πολλούς μάλιστα από αυτούς η εργοδοσία χρωστάει ακόμα και το επίδομα αδείας του 2010.

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης προχωρά το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Η Συνέλευση θα γίνει αύριο Κυριακή 20 Μάρτη στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας. Οι αρχαιρεσίες του σωματείου για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν την επόμενη Κυριακή 27 Μάρτη από 9 π.μ. έως 7 μ.μ. στο ΕΚ Ελευσίνας.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΕΒΕ: Στην τακτική γενική εκλογοαπολογιστική της συνέλευση καλεί όλα τα μέλη της την Τετάρτη, 23 Μάρτη, στις 10 το πρωί, η Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθήνας. Η συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της Ενωσης (Σωκράτους 24, 4ος όροφος).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ