Τετάρτη 23 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΣΝΙΕ: Σε σύσκεψη για το συντονισμό της πάλης στον κλάδο καλεί η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) τις διοικήσεις και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των σωματείων μελών της, σήμερα Τετάρτη στις 5 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27 - 5ος όροφος).

«ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ»: Με στάσεις εργασίας απαντούν στην επίθεση της εργοδοσίας, οι εργαζόμενοι του οινοποιείου Μπουτάρη - «Ο Βάκχος στη Νάουσα». Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν στάσεις εργασίας την περασμένη Παρασκευή και τη Δευτέρα διεκδικώντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η εργοδοσία από το Γενάρη. Τις επόμενες μέρες θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους σε συντονισμό με το Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να αποκρούσουν και τα σχέδια της εργοδοσίας να προχωρήσει σε μείωση του εργατικού κόστους, μέσα από ελαστικοποίηση της εργασίας.

«ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ»: Επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν από την περασμένη Παρασκευή 18 Μάρτη οι ειδικευόμενοι γιατροί του «Αρεταίειου». Διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, ενώ καταγγέλλουν ότι το νοσοκομείο υποχρηματοδοτείται συστηματικά και υποβαθμίζεται.

ΛΑΡΙΣΑ: Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των αντιπροσώπων του στη ΓΣΕΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ