Πέμπτη 5 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΣΕΛΜΑΝ»: Σε απολύσεις 17 εργαζομένων προχώρησε προχτές η εργοδοσία της επιχείρησης «ΣΕΛΜΑΝ», φτάνοντας τις 200 απολύσεις τα τελευταία δύο χρόνια, επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα.

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ: Σε απολύσεις προχωρά η εργοδοσία της επιχείρησης «Ολύμπικ Κέτερινγκ» (Αεροδρόμιο), όπως ανακοίνωσε χτες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χ. Βασιλόπουλος στο επιχειρησιακό σωματείο, επικαλούμενος τη μείωση της παραγωγής. Σήμερα οι εργαζόμενοι προχωρούν σε τρίωρη στάση εργασίας (12 μ. - 3 μ.μ.) και κλιμακώνουν με 48ωρη απεργία την ερχόμενη βδομάδα, με απόφαση του επιχειρησιακού σωματείου. Στο πλευρό των εργαζομένων θα βρεθεί σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής.

ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ: Επίσχεση εργασίας έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζουν και σήμερα περίπου 120 εργαζόμενοι (μόνιμοι και συμβασιούχοι) που απασχολούνται σε διάφορους τομείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού και είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες. Σήμερα, εκτός από την επίσχεση, θα κάνουν συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο στις 10 το πρωί με τη στήριξη των δύο σωματείων στο Δήμο. Τα σωματεία των εργαζομένων στους δήμους, με κοινή τους ανακοίνωση εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων και αναδεικνύουν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι συνέπεια της πολιτικής που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μέχρι σήμερα στην Τοπική Διοίκηση. Πολιτική που στραγγαλίζει οικονομικά τους δήμους και έχει τη στήριξη των δημοτικών αρχών που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ