Τρίτη 1 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΡΟΛΕΪ: Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ, στο πλαίσιο των οποίων θα κάνουν γενικές συνελεύσεις για τον προγραμματισμό της παραπέρα δράσης τους. Η στάση στα λεωφορεία είναι από τις 11 π.μ. έως 5 μ.μ. και στα τρόλεϊ από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ.

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑ ΒΕΤΑ: Με 24ωρη απεργία σήμερα, και νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 3 Νοέμβρη, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στη σωληνουργία «ΒΕΤΑ ΑΕ» (του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ της ΒΙΟΧΑΛΚΟ του μεγαλοβιομήχανου Στασινόπουλου) στη Χαλκίδα, απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων τεσσάρων εργαζομένων.

Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε εκφράστηκε η οργή και αγανάκτηση των εργαζομένων για τις απολύσεις και ταυτόχρονα η απόφασή τους για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι να ανακληθούν οι απολύσεις.

ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ: Απλήρωτοι παραμένουν οι εποχικοί που εργάζονταν στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθήνας στον Αγ. Ανδρέα Αν. Αττικής. Οι 175 εποχικοί υπάλληλοι εργάζονται 117 μεροκάματα τη σεζόν (ως μέσα Οκτώβρη) εξυπηρετώντας παιδιά και ηλικιωμένους. Μπήκε Νοέμβρης και η δημοτική αρχή τούς οφείλει τα μεροκάματα από Σεπτέμβρη και μετά, συν Κυριακές και αργίες. Σημειωτέον, ότι με τη λήξη της σεζόν οι εργαζόμενοι απολύθηκαν και δεν έχουν εισόδημα από αλλού.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ