Τετάρτη 23 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους λογιστές και τις λογίστριες, αύριο στις 7 το απόγευμα, η Ενωση Λογιστών της Αθήνας με θέμα την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του κλάδου και την οργάνωση του αγώνα τους. Η συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της Ενωσης (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»: Σε απεργία προχωρούν σήμερα και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στις ξένες αεροπορικές εταιρείες (οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα) ενάντια στα σχέδια των εργοδοτών που θέλουν να επιβάλλουν τα κατώτερα επίπεδα μισθών. Ουσιαστικά καθυστερούν σκοπίμως τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή ΣΣΕ προκειμένου να λήξει η μετενέργεια και να προχωρήσουν στην περικοπή μισθολογικών αποδοχών, αξιοποιώντας πλήρως τους αντεργατικούς νόμους που ψήφισε η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μαζικά και αποφασιστικά συμμετείχαν στη χτεσινή απεργία που αποφάσισαν τα σωματεία τους για τη ΣΣΕ οι εργάτες του ναυπηγείου Σαλαμίνας, κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία και τις αγωγές. Σήμερα συνεχίζουν με στάση εργασίας, ενώ από αύριο ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ