Τετάρτη 3 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΣΕ: Σε στάσεις εργασίας για την υπογραφή ΣΣΕ προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ από σήμερα Τετάρτη έως την Παρασκευή 5 Απρίλη. Το Σωματείο Κίνησης και το Σωματείο στον Προαστιακό τις μέρες αυτές θα κάνει στάση από τις 4 μ. μ. έως τα μεσάνυχτα, και στις επιβατικές και στις εμπορικές αμαξοστοιχίες. Το Σωματείο των Μηχανοδηγών θα κάνει στάση από τις 10 π. μ. έως τις 2 μ.μ., μόνο στις εμπορικές αμαξοστοιχίες.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Σύσκεψη για τις αρνητικές εξελίξεις που αφορούν στο επάγγελμα του λογιστή (πιστοποίηση), για τις ιδιωτικοποιήσεις, την κατάργηση ή συγχώνευση εκατοντάδων ΔΟΥ, οργανώνουν σήμερα στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Αθήνας (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών της ΠΑΣΕΒΕ, η Επιτροπή ΠΑΜΕ υπουργείου Οικονομικών, το ΜΑΣ και η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων.

ΕΜΠΟΡΙΟ: Στην εκλογοαπολογιστική του συνέλευση, την Κυριακή, 7 Απρίλη, στις 10.30 π.μ., προχωρά ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου (Αγ. Φιλοθέης 5β - πλ. Μητροπόλεως).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ