Πέμπτη 6 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Συνεχίζονται σήμερα για τρίτη μέρα και ολοκληρώνονται αύριο οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας. Οι ταξικές δυνάμεις καλούν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν μαζικά το ψηφοδέλτιο της «Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης» για την οργάνωση του αγώνα τους και το συντονισμό της δράσης τους με όλους τους εργαζόμενους ενάντια στην εντεινόμενη αντεργατική επίθεση που δέχονται. Επίσης αρχαιρεσίες ξεκίνησαν από χτες και ολοκληρώνονται αύριο στο Σύλλογο της Εγνατίας. Αύριο, ξεκινάνε οι αρχαιρεσίες και στο Σύλλογο της Εθνικής (7 - 14 Απρίλη 2006) ενώ στο Σύλλογο της Πειραιώς θα πραγματοποιηθούν την επόμενη βδομάδα (10 - 11 Απριλίου 2006). Οι ταξικές δυνάμεις καλούν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της «Ενιαίας Συνδικαλιστικής Αγωνιστικής Κίνησης» στην Εγνατία, της «Ενιαίας Συνδικαλιστικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης» στην Εθνική, της «Πρωτοβουλία Εργαζομένων» στην Πειραιώς.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ: Για τέταρτη μέρα συνεχίζονται σήμερα οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 10 του Απρίλη (εκτός Σαββάτου). Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του συνδικάτου (Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου, στο ΕΚΑ), από τις 3μ.μ. έως τις 8.30μ.μ., ενώ την Κυριακή, 9 Απρίλη, από τις 10π.μ. έως τις 4μ.μ. Παράλληλα, τα μέλη του συνδικάτου θα «στήνουν» κάλπες σε τόπους δουλιάς σήμερα, αύριο και την επόμενη Δευτέρα.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΡΟ: Σε 4ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας, από τις 5 έως τις 9 το πρωί προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Μετρό, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, προσλήψεις προσωπικού και την υλοποίηση όρων προηγούμενων συμβάσεων εργασίας που ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ