Τρίτη 9 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Μέχρι τις 19 Μάη θα διαρκέσουν οι εκλογές στην Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων οι οποίες ξεκινούν σήμερα. Ο «Ενιαίος Αγωνιστικός Συνδυασμός Λιθογράφων», ο οποίος αναδεικνύεται εδώ και 15 χρόνια στο «τιμόνι» του σωματείου, καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες, να στηρίξουν τα ψηφοδέλτιά του «δίνοντας μια ισχυρή απάντηση σ' όλους αυτούς που μας θέλουν παθητικούς θεατές των εξελίξεων», δυναμώνοντας το ΠΑΜΕ, ώστε να δυναμώσουν κι οι εργατικοί αγώνες. Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών έχει ως εξής: 9/5: Στο Β` ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων, 1.30 μ.μ. - 6 μ.μ. 10/5: Στη Θήβα, στα γραφεία του Σωματείου εργαζομένων στο «Μόρνο», 12 μ. - 11 μ.μ. 11/5 και 12/5: Στην Παιανία, 11 π.μ. - 7 μ.μ., Καραολή και Δημητρίου και Βασ. Χούντα. 13/5 - 19/5: Στα γραφεία της Ενωσης (Αριστοτέλους 11-15, 6ος όροφος) από τις 8.30 π.μ.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Εκδήλωση με θέμα: «Η απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων και οι επιπτώσεις στις εργαζόμενες γυναίκες. Στόχοι πάλης του εργατικού κινήματος», οργανώνουν, αύριο Τετάρτη 10 Μάη, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (ΕΚΑ) και τα τοπικά Σωματεία Ιματισμού, Καθαριστριών σχολικών κτιρίων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Η εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσει η Σούλα Λαμπούδη, στέλεχος του ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΚΑ, στις 7 μ.μ.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Σε πρωτομαγιάτικη εκδήλωση καλεί το επόμενο Σάββατο 13 Μάη ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων - Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθηνών και Περιχώρων, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΑΣ: Απεργούν την Τετάρτη και Πέμπτη, 10 και 11 Μάη, οι εργαζόμενοι στη Νομαρχία Αθήνας, διεκδικώντας την επίλυση μιας σειράς οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. Μεθαύριο Τετάρτη, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα Προπύλαια και από εκεί θα πορευτούν προς το υπουργείο Εσωτερικών, τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΝΑΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ