Σάββατο 11 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ»: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, ενάντια στη συμφωνία που δίνει αντιπαροχή το «Ασκληπιείο» της Βούλας στο «Υγεία» και τον επιχειρηματικό όμιλο «Marfin», εξήγγειλαν για την ερχόμενη Τετάρτη 15 Νοέμβρη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Επίσχεση εργασίας ξεκίνησαν από χτες το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση Καθαριότητας των Δήμων της Ζακύνθου απαιτώντας την εξόφληση του μηνός Οκτώβρη και παλαιές οφειλές. Ακόμα διεκδικούν το μηχανολογικό εξοπλισμό της επιχείρησης, τη μεταφορά όλων των εργαζομένων στο Σύνδεσμο και τη χορήγηση των παροχών σε είδος για τα τελευταία τρία χρόνια.

ΕΚΑΒ: Με 24ωρη πανελλαδική απεργία συνεχίζουν τη Δευτέρα, 13 Νοέμβρη, τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ με αιτήματα την πανελλαδική ανάπτυξη του Κέντρου, προσλήψεις προσωπικού και τη βελτίωση των αποδοχών τους.

«ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»: Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» κάνουν στάση εργασίας (9-11 πμ) τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη, με αίτημα την άμεση κάλυψη των 577 κενών οργανικών θέσεων, που αποτελούν το 29,2% συνολικά των οργανικών θέσεων του νοσοκομείου.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΚΑΡΦΟΥΡ»: Συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο οι αρχαιρεσίες στο Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΑ», στα γραφεία του σωματείου (Σωκράτους 51, 5ος όροφος, Ομόνοια). Οι εργαζόμενοι ψηφίζουν μόνο με την ταυτότητα και το βιβλιάριο ασθενείας τις εξής ώρες: Σήμερα, από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Αύριο Κυριακή, από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ