Τρίτη 21 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Σήμερα στις 5 το απόγευμα πραγματοποιείται η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας στο Θέατρο «Ακάδημος» (δίπλα από το ΤΑΞΥ). Η διοίκηση του σωματείου καλεί σε μαζική συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στη συνέλευση αλλά και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης που θα ξεκινήσουν στις 28 Νοέμβρη.

ΛΙΜΑΝΙΑ: Με αποχή επ' αόριστο από την υπερωριακή απασχόληση και την εργασία τα Σαββατοκύριακα συνεχίζουν οι υπάλληλοι και οι λιμενεργάτες των Οργανισμών Λιμένων Πειραιά και Θεσσαλονίκης τον αγώνα ενάντια στην παράδοση των σταθμών εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) στις πολυεθνικές. Οι εργαζόμενοι απαιτούν να αποσυρθούν οι σχετικές αποφάσεις που πήραν οι διοικήσεις του ΟΛΠ και ΟΛΘ υπό την προστασία των δυνάμεων καταστολής. Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει συνάντηση μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ κ. Αναστασόπουλου με την πλειοψηφία της ΟΜΥΛΕ (Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας) για να αρχίσει ο «διάλογος» που έχει ζητήσει η Ομοσπονδία, δίνοντας αντικειμενικά χέρι βοήθειας στα σχέδια κυβέρνησης - Οργανισμών Λιμένων.

«ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»: Δίωρη στάση εργασίας (9 π.μ. - 11 π.μ.) πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», διεκδικώντας άμεσα προσλήψεις αφού, όπως καταγγέλλουν, κενές παραμένουν 577 οργανικές θέσεις σε σύνολο 1.393 υπηρετούντων.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ