Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΕΑΑΝ: Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) οργανώνει παραστάσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην ανεργία, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 18 Δεκέμβρη 2006. Η παράσταση στην Αθήνα θα γίνει στη διοίκηση της ΔΕΗ, Χαλκοκονδύλη 30 και στη Θεσσαλονίκη, στην περιφερειακή διοίκηση του ΟΤΕ, Καρόλου Ντηλ και Ερμού στη 1 μ.μ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΑ: Ενισχυμένα βγήκαν τα ψηφοδέλτια της «Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας» στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη αντιπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των ΟΤΑ στην Αττική. Η παράταξη των ταξικών δυνάμεων πήρε 2.042 ψήφους (από 1.858 στις εκλογές του 2004), η ΠΑΣΚ σημείωσε μείωση παίρνοντας 2.493 ψήφους (από 2.616), η ΑΣΚ πήρε 464 ψήφους (από 424 το 2004 όπου δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο στο ένα από τα τρία υπηρεσιακά συμβούλια). Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται στις 19 Δεκέμβρη.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΑΣΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας και πορεία στη Βουλή για την «επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση υλοποίησης του προϋπολογισμού» πραγματοποίησαν χτες υπεύθυνοι και εργαζόμενοι σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης που υλοποιούνται από Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Την υποχρηματοδότηση των δομών έρχεται να συμπληρώσει και η επιχειρηματική δράση των ίδιων των δομών, με αποτέλεσμα να «πληρώνουν το μάρμαρο» τόσο οι ασθενείς όσο και οι εργαζόμενοι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ