Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, που διεκδικούν να τους καταβληθούν τα αναδρομικά για τα έτη 2004, 2005 και 2006. Στη συνέχεια, ανέβηκαν στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, από τα μέλη του οποίου απαίτησαν να τοποθετηθούν και να αποφασίσουν την άμεση καταβολή των χρημάτων στους εργαζόμενους. Μέχρι αργά το βράδυ, η συνεδρίαση δεν είχε ολοκληρωθεί.

ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΦΩΝ: Τη μετακίνηση ειδικού επιστημονικού εκπαιδευτικού προσωπικού, εξειδικευμένου στην ειδική αγωγή των κωφών παιδιών, από το Εθνικό Ιδρυμα Κωφών (ΕΙΚ), προκειμένου να καλύψει κενά στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», αποφάσισε το υπουργείο Υγείας, ανακυκλώνοντας τις δραματικές ελλείψεις προσωπικού στο χώρο της Πρόνοιας, αλλά και εμβαθύνοντας την απαξίωση και υποβάθμιση του ΕΙΚ, που προώθησαν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τέσσερις κοινωνικούς λειτουργούς. Την απόφαση μετακίνησης καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΙΚ και ζητεί την άμεση ανάκλησή της.

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΙ: Ο ετήσιος χορός του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών Ιματισμού - Δέρματος Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Κοκκινιώτισσα». Είσοδος 25 ευρώ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ