Παρασκευή 13 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΡΦΟΥΡ: Η «Καρφούρ - Μαρινόπουλος», με απειλές απόλυσης, προφορικές ή γραπτές, επιδιώκει να σταματήσει τη συνδικαλιστική δράση στα καταστήματά της. Τα παραπάνω καταγγέλλει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο Η. Τζιώνας, μέλος της Διοίκησης του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στα καταστήματα «Καρφούρ Μαρινόπουλος» και πρόεδρος του παραρτήματος του σωματείου στη Θεσσαλονίκη. Στην τριμερή συνάντηση που έγινε στην Επιθεώρηση Εργασίας, οι εκπρόσωποι της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων ξεκαθάρισαν πως δε θα επιτρέψουν καμία απόλυση συναδέλφου, δε θα κάνουν πίσω στον αγώνα τους, δε σκύβουν το κεφάλι στην εργοδοτική τρομοκρατία.

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ: Από την ερχόμενη Τετάρτη 18 Απρίλη έως τις 25 Απρίλη θα διαρκέσουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Το πρόγραμμα των εκλογών διαμορφώθηκε ως εξής: Στα γραφεία του Συλλόγου (Πλ. Μητροπόλεως 10): Από Τετάρτη 18 Απρίλη μέχρι και Τετάρτη 25 Απρίλη από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Ειδικά την Κυριακή 22 Απρίλη, από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Στο Σωματείο Εργαζομένων στα «Καρφούρ» (Σωκράτους 51, 5ος όροφος, τηλ. 210.5229.813): Την Κυριακή 22 Απρίλη, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Στο Παράρτημα της Καλλιθέας (Θησέως 156, 1ος όροφος, τηλ. 210.9588.825): Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Στο παράρτημα Νέας Ιωνίας (Αγ. Γεωργίου 41, 1ος όροφος, τηλ. 210.2750.334): Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, από 9 π.μ. έως 9 π.μ.

ΔΕΗ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν χθες, στις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στη ΔΕΗ μέσω εργολάβων, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Τη συγκέντρωση διοργάνωσε το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια. Οι 150 εργαζόμενοι στους 3 εργολάβους που δραστηριοποιούνται στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας διεκδικούν να τους καταβληθούν άμεσα η εξόφληση του Μάρτη και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν από τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.

ΕΚΑΒ: Προειδοποιητική δίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της οποίας παρέταξαν τα ασθενοφόρα μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Ζήτησαν την άμεση πρόσληψη ιατρικού προσωπικού για τις κινητές μονάδες.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ