Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ: Στην εντατική του νοσοκομείου «Αγιος Σάββας» βρίσκεται από την προηγούμενη βδομάδα μόνιμος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Αλίμου λόγω πτώσης την ώρα της εργασίας. Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, ο εργαζόμενος επιχείρησε να ανέβει στο απορριμματοφόρο, αλλά έπεσε και χτύπησε.

«ΣΕΞ ΦΟΡΜ»: Τις προσπάθειες στηριγμάτων της εργοδοσίας της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» να διασπάσουν τον αγώνα που δίνουν εδώ και μήνες οι άνεργοι της επιχείρησης διεκδικώντας μέτρα ουσιαστικής στήριξης, καταγγέλλουν με κοινή τους ανακοίνωση η ΟΕΚΙΔΕ, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών και η Επιτροπή Ανέργων της ΣΕΞ ΦΟΡΜ. Τη συγκεκριμένη «ομάδα», μάλιστα, έτρεξε να αξιοποιήσει η ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης, πραγματοποιώντας μαζί της συνάντηση, αμέσως μετά την προχτεσινή συνάντηση που έγινε με τους νόμιμους εκπροσώπους των ανέργων, όπου και με σαφήνεια απορρίφθηκαν τα προγράμματα εμπαιγμού, με τα οποία η κυβέρνηση νοιάζεται μόνο και μόνο να βολέψει τις επιχειρήσεις.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στη δεύτερη μέρα απεργίας βρίσκονται σήμερα οι 125 εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς με ευθύνη της δημοτικής αρχής που στηρίζεται από τη ΝΔ έχουν να πληρωθούν πέντε μήνες. Χθες οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους του δήμου. Σήμερα θα προχωρήσουν και σε συγκέντρωση στο υπουργείο Απασχόλησης και αύριο θα συνεχίσουν με νέα απεργία.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ