Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ζακύνθου διοργανώνει σήμερα στις 9 π.μ. το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο του νησιού, αντιδρώντας στη δίωξη του Δ. Συγούρου, του Δ. Κόμη (πρώην πρόεδρος και γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου, αντίστοιχα) και του Δ. Στεριώτη, στελέχους του ΠΑΜΕ, που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες του νησιού.

ΚΡΗΤΗ: Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα Κοινωνικής Φροντίδας στην Κρήτη, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων μηνών. Από χτες και μέχρι αύριο πραγματοποιούν δίωρες στάσεις εργασίας, ενώ την Παρασκευή κλιμακώνουν με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. Σύμφωνα με το Παγκρήτιο Συντονιστικό τους όργανο, υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν να πληρωθούν εδώ και έξι μήνες, ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον των Προγραμμάτων και κατ' επέκταση η εργασία των παραπάνω από 600 εργαζομένων σε ολόκληρη την Κρήτη.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΜΕΤΑΞΑ»: Τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.) και πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία Καραϊσκάκη στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Μεταξά», διαμαρτυρόμενοι για τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού.

«ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Αγιοι Ανάργυροι», διεκδικώντας την επαναλειτουργία του νοσοκομείου που καταστράφηκε απ' τους σεισμούς του '99 στο νέο κτίριο που έχει φτιαχτεί, αλλά και να επανέλθουν οι αποσπασμένοι γιατροί από άλλα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη ξεκινά η προπληρωμή από όλες τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ των τακτικών επιδομάτων ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά μέχρι και τις 7 Γενάρη 2008, καθώς και του δώρου Χριστουγέννων.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ