Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΣΝΙΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Απασχόλησης σήμερα στις 10 π.μ. πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική Υγεία - Πρόνοια, διαμαρτυρόμενοι γιατί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αρνείται να υπογράψει από το Μάη του 2007 τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του κλάδου. Την κινητοποίηση οργανώνει η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας.

«ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ»: Παρά τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που επιδόθηκαν σε βάρος τους εφοπλιστές και υπηρεσίες του ΥΕΝ, τελικά οι ναυτεργάτες του πληρώματος του ακτοπλοϊκού πλοίου «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» χτες κατάφεραν με τον αγώνα τους να επιβάλουν το αυτονόητο, δηλαδή να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα του Νοέβρη και τα αναδρομικά του 2007 που τους όφειλε η πλοιοκτήτρια εταιρία ΑΝΕΝ,θυγατρική της ΑΝΕΚ. Με παρέμβαση των σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ από προχτές 14 από τους 37 συνολικά ναυτεργάτες του πληρώματος είχαν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας ακινητοποιώντας το πλοίο στο λιμάνι.

ΔΕΠΟΣ: Τριήμερο κινητοποιήσεων πραγματοποιούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Επιχείρηση Πολεοδομίας και Στέγασης (ΔΕΠΟΣ) οι οποίοι είναι επί δυόμισι μήνες απλήρωτοι. Σήμερα,στις 11 π.μ. διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΧΩΔΕ (Χ. Τρικούπη 182). Αύριο, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα συνοδευτεί με έρανο,στην πλατεία Μαβίλη στις 11 π.μ. Την Παρασκευή νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΧΩΔΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ