Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΠΙΕΡΙΑ: Την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Κατερίνης να μειώσει από τρεις σε δυο τους γιατρούς στις εφημερίες στα Κέντρα Υγείας Λιτοχώρου και Αιγινίου, καταγγέλλει η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ και καλεί το λαό της Πιερίας και ιδιαίτερα τους κατοίκους των περιοχών Αιγινίου και Λιτοχώρου να αντιδράσουν και να βγάλουν χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα από αυτήν την εξέλιξη.

«ΣΠΡΙΝΤΕΡ» - ΚΡΗΤΗ: Με τον αποκλεισμό των δυο καταστημάτων της αλυσίδας «Σπρίντερ» στο Ηράκλειο και με μαζικές εξορμήσεις με πανό στα καταστήματα του Ρεθύμνου και των Χανίων, εργαζόμενοι και σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ απαίτησαν χτες την ανάκληση της απόλυσης εργαζόμενης που διώκεται επειδή συμμετείχε σε απεργιακές κινητοποιήσεις και καλούσε τους συναδέλφους της να κάνουν το ίδιο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΑΝΑΡΑ: Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από την επόμενη Τρίτη οι εργαζόμενοι στο κλωστήριο «Γ» του Λαναρά στη Νάουσα, εάν δεν πληρωθούν σήμερα την εξόφληση του Γενάρη. Στο μεταξύ, μετά από τη συντονισμένη αντίδραση των εργαζομένων όλων των εργοστασίων του ομίλου «Ενωμένα Κλωστήρια», ορίστηκε τριμερής συνάντηση με την εργοδοσία, την επόμενη Τετάρτη στις 10.30 π.μ. στο υπουργείο Απασχόλησης.

ΕΜΠΟΡΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε κοινό μέτωπο αγώνα ενάντια στην επέκταση του ωραρίου καλεί τους εμποροϋπάλληλους, τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους και εμπόρους η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, σημειώνοντας τον κίνδυνο, με Δούρειο Ιππο τον νομάρχη να επιβληθούν οι αξιώσεις των μεγαλεμπόρων για 6 εργάσιμες Κυριακές το χρόνο και αφαίρεση της κυριακάτικης αργίας, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλους κλάδους.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ