Τρίτη 27 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΥΓΕΙΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΙΑΣΩ: Την ανάκληση της τρομοκρατικής απόλυσης του συνδικαλιστή και των μετακινήσεων των εργαζομένων στο «Ιασώ General» ζητά με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας. «Είμαστε όλοι απέναντι στην εργοδοσία και την προειδοποιούμε πως θα πάρει ένα γερό μάθημα αν τώρα δε σταματήσει» σημειώνει το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας.

ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ: Σε κλείσιμο της εφημερίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι του «Δρομοκαΐτειου», αντιδρώντας στις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού. Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με στάσεις εργασίας και κλείσιμο της εφημερίας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

ΠΑΤΡΑ: Σύμφωνα με καταγγελία των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, στελέχη της ΕΝΕ εμπλέκονται στην κατασπατάληση κοινοτικών κονδυλίων που αφορούν «την κατάρτιση επαγγελματιών ψυχικής υγείας για τη στελέχωση του Κέντρου ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας"». Η καταγγελία περιγράφει ότι πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΝΕ πληρώνονταν για εκπαίδευση ακόμα και τη μέρα που συμμετείχαν στο Συνέδριο της ΕΝΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ