Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24

Καιρός

ΤΡΙΤΗ 25-12-2012 (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ): Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-12-2012: Στα δυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και πιθανόν στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά. Στα υπόλοιπα θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΠΕΜΠΤΗ 27-12-2012: Στα δυτικά, τα βόρεια, την Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο, θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το απόγευμα και από τα δυτικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ