Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Τρίτη 3 Οκτώβρη

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης στις 3.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο ΙΕΚ Κορυδαλλού και στις 6.30 μ.μ. στην Αγία Σοφία Πειραιά.

- Η Ελπίδα Παντελάκη στις 10.00 π.μ. θα περιοδεύσει στο Δημαρχείο Πειραιά και στις 12.00 το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

- Ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής, θα περιοδεύσει το πρωί στα εργοστάσια μετάλλου ΨΑΛΙΔΑ και ΣΒΑΠΕ στο Κορωπί.

- Ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής, θα περιοδεύσει στις 6 μ.μ. στο κέντρο και τα καταστήματα της Μαγούλας.

- Ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην περιοχή ΙΡΙΣ.

- Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και το πρόγραμμά της θα παρουσιάσει σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου & 40 Εκκλησιών, Περιστέρι), η «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης».

- Στις 10 π.μ. ο Γιάννης Ζιώγας θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του ΙΓΜΕ. Στη 1 μ.μ. θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΖΗΜΕΝΣ όπου θα μιλήσει σε εργαζόμενους και στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση νεολαίας στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

- Προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Υδρας στη Ν. Κρήνη διοργανώνει η «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά» στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Δαμιανός Παπαδόπουλος.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ Χανίων, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Γιώργο Νταγκουνάκη θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Δημοτικό Γηροκομείο και στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Μινώα».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ