Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΦΟ

Υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου με την «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης»

- Ποιοι είναι οι στόχοι της Παράταξης ενόψει της εκλογικής μάχης;

- Στόχος μας είναι μέσα από την εκλογική μάχη να ενισχυθεί ο αγωνιστικός πόλος στο λαό του Περιστερίου, να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και μέσα από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Πολύ περισσότερο, όμως, ο ίδιος ο λαός του Περιστερίου να συμβάλλει στην ανάπτυξη των αγώνων, για να αντιμετωπίσει την επίθεση του κεφαλαίου και των αντιδραστικών δυνάμεων από τη μια, και από την άλλη να χαράξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Η ανάγκη για κάτι τέτοιο ξεπηδά καθημερινά μέσα από τα προβλήματα που καίνε τους εργαζόμενους, τα οποία οξύνονται από την πολιτική των κυβερνήσεων στην υλοποίηση της οποίας βάζουν πλάτη και οι δημοτικές αρχές: Πέρα από τα προβλήματα της φτώχειας, της ανεργίας, της διακίνησης ναρκωτικών, της ακρίβειας που χτυπάει το πενιχρό εισόδημα του λαού, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές, σε σχολεία, σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε πολιτιστικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, ελλείψεις σε πράσινο, στο οδικό δίκτυο, στα δίκτυα οβρίων υδάτων.

- Πώς σχολιάζετε τις θέσεις και την πολιτική των άλλων συνδυασμών;

- Η ανάγκη να στηρίξει ο λαός του Περιστερίου την ΠΑΣΥ αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι άλλες παρατάξεις, του σημερινού δημάρχου, του κ. Παχατουρίδη που στηρίζεται από τη ΝΔ, όσο και του κ. Λαλένη που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, κάνουν ό,τι μπορούν σε αντίθετη κατεύθυνση από τις ανάγκες και τα προβλήματα του λαού. Στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, έχουν μετατρέψει το δήμο σε εργαλείο δυνάστευσης του περιστεριώτικου λαού. Επιβάλλουν φόρους -χαράτσια και τέλη στους δημότες, φορτώνουν το δήμο με εκατομμύρια ευρώ δάνεια, χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του για ίδιον και κομματικό όφελος. Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη για το λαό σ' αυτές τις εκλογές να καταψηφιστούν αυτοί οι συνδυασμοί. Να στείλει ο λαός της πόλης μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά του.

Εξίσου σημαντικό είναι ο λαός του Περιστερίου να γυρίσει την πλάτη του σε αναχώματα που στήνονται, όπως η παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΝ, γιατί έχει πάρει πλέον χαμπάρι τι συμβαίνει. Η μισή παράταξη, τα τελευταία χρόνια, μετατίθεται στο ΠΑΣΟΚ κι η άλλη μισή παραμένει «ανεξάρτητη», για να μην αφήσει περιθώρια μετακίνησης ψήφου στην ΠΑΣΥ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ