Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΙΟΓΕΝΗ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ έδειξαν οι εξετάσεις ότι πάσχει ο 8χρονος μαθητής του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Μετά από αυτά, η Νομαρχία Αθηνών ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας των μαθητών και των γονέων του σχολείου και ότι δεν απαιτείται απολύμανση και κλείσιμο των σχολείων ή άλλων χώρων.

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ: Σε αποχή από το συσσίτιο, προχωρούν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας οι κρατούμενοι σχεδόν όλων των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας. Παράλληλα, μεγάλος αριθμός κρατουμένων θα κατέλθει σε απεργία πείνας, ζητώντας την ικανοποίηση συνολικά 16 αιτημάτων. Μεταξύ άλλων, τα αιτήματα έχουν σχέση με την καλύτερη διαβίωση στις φυλακές, μειώσεις στις ποινές και στην προφυλάκιση, πλήρη ιατρική κάλυψη, καθώς και ελεύθερη πρόσβαση φορέων και συλλόγων στα καταστήματα.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ εναντίον λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αργολίδας σημειώθηκε προχτές το βράδυ στο 42ο χλμ. της εθνικής οδού. Η Ασφάλεια Μεγάρων διενεργεί έρευνες για το περιστατικό. Συγκεκριμένα, από τη γέφυρα Μεγάρων άγνωστοι πέταξαν πέτρες στην εθνική οδό εναντίον του λεωφορείου που κατευθυνόταν προς Ναύπλιο, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ και να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο ο οδηγός. Παρά τον τραυματισμό του, ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο, αλλά οι δράστες όταν έφτασε η Αστυνομία είχαν γίνει άφαντοι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ