Σάββατο 3 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τέθηκε από χτες ο σταθμός του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου «Αγιος Ελευθέριος», ο οποίος είχε παραμείνει κλειστός για μεγάλο διάστημα, λόγω εργασιών ανακαίνισης της γραμμής. Στο μεταξύ, από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε ότι από μεθαύριο Δευτέρα τροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής «120» (Γλυφάδα - Βάρη - Προαστ. Κορωπίου), λόγω μονοδρόμησης της οδού Ηφαίστου στη βιομηχανική περιοχή του Δήμου Κορωπίου. Ετσι, τα λεωφορεία της συγκεκριμένης γραμμής, με κατεύθυνση προς τον προαστιακό θα διέρχονται από τη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου και όχι από την οδό Ηφαίστου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με πυροβολισμό και δύο ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Ως δράστης φέρεται ένας Λαρισαίος γιατρός, ο οποίος άρπαξε από σταθμευμένο αυτοκίνητο, κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνας και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας 52χρονος αστυνομικός και ένας δικηγόρος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση.

ΕΚΡΗΞΗ αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε χτες στις 8.12 το βράδυ, στην οδό Γκυιλφόρδου 6, μέσα σε κάδο απορριμμάτων. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε τζάμια εισόδου πολυκατοικίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ