Παρασκευή 5 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ δύο αυτοπτών μαρτύρων συνεχίστηκε και χτες η δίκη των δύο ειδικών φρουρών Επ. Κορκονέα και Β. Σαραλιώτη, στην Αμφισσα. Ο αυτόπτης μάρτυρας Γ. Παλαμάρας είπε ότι είδε τον έναν αστυνομικό να κρατά το όπλο με τα δύο χέρια και να ρίχνει ευθεία.

ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ του Θριάσιου Νοσοκομείου πιάστηκαν από την Αστυνομία μετά από καταγγελία ασθενούς ότι του ζήτησαν χρήματα για να τον χειρουργήσουν. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, οι δύο γιατροί - χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους - ζήτησαν από πολίτη 2.400 ευρώ για χειρουργική επέμβαση. Ο πολίτης - πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας - το κατάγγειλε στο νεοδιορισθέντα διοικητή του Θριάσιου Νοσοκομείου Αγγελο Λιόση, ο οποίος σε «συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία». Ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και προσαγωγή των δύο γιατρών.

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ των τραπεζικών λογαριασμών της Μονής Βατοπεδίου, των μοναχών και όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, ζήτησε η εφέτης ανακριτής, Ειρήνη Καλού, για το χρονικό διάστημα από το 1998 έως το 2005. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής. Η εφέτης ανακριτής θα υποβάλει αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Κύπρο, για όσους από αυτούς που εμπλέκονται έχουν συναλλαγές στο νησί.

«ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ»: Οι Σοφοκλής και Θεόδωρος Πρινιωτάκης συνελήφθησαν χτες στην πλατεία Κάνιγγος μετά την έκδοση ενταλμάτων σε βάρος τους και οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού. Τέλος, προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν, ζήτησαν και πήραν οι υπεύθυνοι της αμερικανικής χρηματιστηριακής εταιρείας «JP Morgan», καθώς και ο Γ. Παπαμαρκάκης, διευθύνων σύμβουλος της «North Asset Management».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ