Πέμπτη 27 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ:Δύο τραυματισμοί, καταστροφές σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και καταστήματα, αλλά και φωτιές σε κάδους, ήταν το αποτέλεσμα συμπλοκής οπαδών του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Το βράδυ της Τρίτης, περίπου 50 άτομα συναντήθηκαν προκειμένου να «λύσουν» τις διαφορές τους, εφοδιασμένοι με πέτρες, ξύλα, ακόμα και βόμβες μολότοφ. Για 15 λεπτά το σημείο θύμιζε πεδίο μάχης. Η Αστυνομία έκανε την εμφάνισή της όταν έληξαν τα επεισόδια και προχώρησε σε δύο συλλήψεις και τρεις προσαγωγές υπόπτων. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, υπέστησαν ζημιές οκτώ αυτοκίνητα, τρεις μοτοσικλέτες, ενώ άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες της «Αγροτικής Τράπεζας».

ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία και υποδομές προκλήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση του περασμένου Σαββάτου στη Σκιάθο. Το αγροτικό δίκτυο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ στους δρόμους του νησιού τα δέντρα που ξεριζώθηκαν και φερτά υλικά, μεταφέρθηκαν στους δρόμους, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να είναι σχεδόν αδύνατη. Σημαντικά ήταν τα προβλήματα στον αερολιμένα της Σκιάθου, καθώς η λάσπη ξεπέρασε τους 20 πόντους στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης, αλλά και στους χώρους στάθμευσης των λεωφορείων.

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ τέθηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, οδηγώντας μεθυσμένος. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, έφυγε από το σημείο εγκαταλείποντας τα θύματά του. Οπως έγινε γνωστό, χθες τα ξημερώματα, ο αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) οδηγώντας το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Κοζάνης - Λάρισας ενεπλάκη σε τροχαίο με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος και επέβαινε ένας 21χρονος. Το όχημα των τελευταίων προσέκρουσε σε τοίχο κτιρίου της ΔΕΗ. Ο αστυνομικός πάτησε γκάζι και έφυγε. Συνάδελφοί του, τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν.

ΣΕ 68 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ αυτοκινήτων, μέσα σε διάστημα πέντε μόλις μηνών, είχαν προβεί τα μέλη σπείρας που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ