Παρασκευή 28 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΙΧ: Ενα «Καλάσνικοφ», ένα πιστόλι και δύο χειροβομβίδες βρέθηκαν μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο, με κλεμμένες πινακίδες, προχτές το βράδυ στα Πατήσια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και ενημέρωσε για ύποπτο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην πλατεία στα Θυμαράκια. Στο σημείο πήγαν περιπολικά, αλλά μόλις έφτασαν, τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο όχημα, πετάχτηκαν έξω και τράπηκαν σε φυγή. Μπήκαν σε κοντινή οικοδομή και στη συνέχεια σταμάτησαν στο δρόμο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο από αυτούς, κατεβάζοντας με τη βία τον οδηγό του. Οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα «Καλάσνικοφ» μέσα σε ένα μαύρο σάκο στο πίσω κάθισμα, κι ένα πιστόλι, που ήταν κάτω από ένα από τα καθίσματα.

ΝΕΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές, αλλά και από άλλες χώρες σημειώθηκαν και χτες το απόγευμα στην περιοχή της Ομόνοιας. Τα επεισόδια σταμάτησαν όταν στις οδούς Σοφοκλέους και Μενάνδρου μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Από τα προχτεσινά επεισόδια στην οδό Μενάνδρου τραυματίστηκαν 20 άτομα. Η αστυνομία είχε προβεί σε 19 συλλήψεις.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ εκδηλώθηκε χτες στις 16.40, στη θέση Κορπή, ανάμεσα σε Βούλα και Βάρη, σε κοντινή απόσταση από κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο βρέθηκαν 15 οχήματα με 45 πυροσβέστες αλλά και δυο πεζοπόρα τμήματα. Ρίψη νερού πραγματοποίησαν και δύο αεροσκάφη. Η φωτιά έκαιγε χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα, χωρίς να απειλήσει κατοικίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η κατάσταση λίγο μετά τις 6 το απόγευμα είχε βελτιωθεί και στις 7 ήταν υπό μερικό έλεγχο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ