Σάββατο 29 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ σκάφος ουκρανικής σημαίας που μετέφερε 23 μετανάστες, εντοπίστηκε από το Λιμενικό, ανοιχτά της ακτής του Χορευτού Πηλίου. Το σκάφος είχε αποπλεύσει από το Ερντέκ της Τουρκίας, το πρωί της Τρίτης με προορισμό τη Μαγνησία, όπου θα αποβίβαζε τους μετανάστες, ανάμεσά τους και 5 παιδιά, υπηκόους του Αφγανιστάν, του Μπαγκλαντές, της Σομαλίας και του Πακιστάν. Οι λιμενικοί συνέλαβαν δύο Ουκρανούς δουλέμπορους, ενώ οι μετανάστες κρατούνται στο Λιμενικό Σταθμό Αγιοκάμπου και εξετάζεται η μεταφορά τους στο κέντρο υποδοχής στο Βόλο.

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, λόγω ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής, θα παραμείνει, σήμερα και αύριο, το τμήμα της διαδρομής «Ομόνοια - Ανω Πατήσια» του ΗΣΑΠ. Για το τμήμα «Ομόνοια - Αττική», η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα πραγματοποιείται από τη γραμμή 2 του ΜΕΤΡΟ, ενώ για το τμήμα «Αττική - Ανω Πατήσια» η εξυπηρέτηση θα γίνεται από τη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ Χ8. Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της οδού Λιοσίων μπροστά από το σταθμό «Αττική» και το τέρμα της επί της Αγίας Λαύρας 92.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ξέσπασε, στις 2 χτες το μεσημέρι, σε ξερά χόρτα στο τέρμα της οδού Ηρακλέους, στην Κηπούπολη Περιστερίου. Οι 30 πυροσβέστες, που έφτασαν στο σημείο με 10 οχήματα, κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο περίπου μία ώρα αργότερα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ